Qui hi viu aquí?

Sisè Segona som la Núria i la Marina, dissenyadores gràfiques i fotògrafes per vocació. Després d’alguns anys treballant en el sector creatiu de la comunicació ens vam adonar que el disseny gràfic era un gran desconegut. I no podíem creuar-nos de braços plegats davant d’aquesta revelació. El nostre objectiu és apropar el disseny a casa teva.

Així va sorgir Sisè Segona, un estudi de disseny centrat en el Branding i la identitat visual de marca, on la nostra missió principal és aconseguir que el disseny gràfic camini com si estigués a casa teva. En plena era de la sobreinformació, diferenciar-se visualment és vital per a tu i el teu negoci, i sabem que posicionar-se de forma perfecta és més difícil que trobar pis.

Si el logo és l’estoreta de l’entrada de casa, el branding és el catàleg d’Ikea.

Per què nosaltres?

Doble espiell. Perquè quatre ulls veuen més que dos.

Les nostres perspectives es complementen i es fusionen amb l’estratègia que millor s’adapti al teu projecte. I ja saps el que és compartir pis: de vegades t’agrada tancar-te a la teva habitació.

Per què?

Perquè creiem en potenciar el treball individual, un espai on desenvolupar les idees que més tard posarem en comú per a donar-los forma a través d’una mirada conjunta.

La nostra metodologia de treball comença coneixent-te a fons a tu i a la teva marca, arribant a la base sobre la qual es recolza per poder entendre-la a la perfecció. Després d’una immersió total, ens posem a treballar en tot el que ens ha transmès – paraules i imatges amb les quals començar a crear un imaginari de marca –. A partir d’aquest moment recorrerem a tècniques de Branding com el mindmap i el moodboard a través de les quals desenvoluparem una identitat de marca que et representi al 100%.

I finalment.

Després d’aquest treball de branding aconseguim el Brandbook i la Guia d’Estil de la teva marca.

El gran llibre del disseny gràfic que s’aplica única i exclusivament a tu. Diferenciació total.

En vols més?

Saps com arribar-hi?

Scroll to Top