Vols saber què opinem sobre la teva marca i resolem els teus dubtes? Fem una cafè online gratuït i en parlem.

Els nostres serveis

Branding

Treballarem en la identitat visual de la teva marca per aconseguir una diferenciació clara i potent. Anem més enllà del logotip.
Junts assentarem els seus valors i, a través de la filosofia que la defineixen aconseguirem construïr un pla d’acció coherent amb el teu discurs.

Fotografia

Crearem contingut focalitzant-nos en les necessitats i personalitat de la teva marca.

Editorial

Ets un enamorat del món analògic?
Nosaltres també! Treballem en la maquetació de llibres, revistes, articles i/o publicacions. Seguim tot el procés de planificació de les pàgines, recopilació de material i seguiment de la impremta. Els podem digitalitzar perquè els puguis mostrar en plataformes digitals.

Web

Desenvoluparem la presència online de la teva marca a través de plataformes que aconsegueixin connectar amb la teva audiència. Crearem un lloc web segons els teus interessos comercials i de marca. Compta amb el nostre seguiment i asessoria en tot moment. Pàgines Web amb WordPress autogestionables i sempre responsive.

Seguint aquests passos aconseguirem crear una imatge de marca coherent amb els teus valors, una estratègia de continguts i una comunicació 360° que farà que aconsegueixis aquests resultats que tant desitges. Mitjançant el Branding i l’estratègia de marca emprendrem un viatge en el qual li donarem forma i aconseguirem aterrar totes aquestes idees que segur ja tens.


Scroll to Top